3x din online kunskaps-verksamhet på ett år

Coacher, konsulter och människor som skapar onlinekurser startar företag online för att få mer frihet, tid och ett platsoberoende jobb.

Men många som omsätter för en miljon, når en platå där deras företag slutar växa.

Ägarna oroar sig för att de ska behöva ägna ännu fler timmar för att kunna nå ut till flera kunder.

Det är inte sant! Du kan hjälpa fler människor och få ett större genomslag utan att det går ut över dina behov som att ha fritid och möjlighet att njuta av livet.

Vad du behöver är rätt tankesätt och rätt strategier.

Lär dig hur du arbetar smartare och inte hårdare (eller mer) i ett

3

2

Hur man bygger ett team i världsklass

Hur du uppgraderar ditt tankesätt

Tankarna och strategierna som gjorde att du nådde en miljon är inte samma strategier som tredubblar den summan. Hur du förbereder dig för tillväxt!

© AweSM Ptd. Ltd | 56A Boat Quay | Singapore | 049845 |  support@awesm.com | +84 3830 84990 | Privacy policy

Denna utbildning är för dig om

  • Du har ett onlineföretag där du säljer coaching, konsulttjänster eller onlinekurser och omsätter 1 miljon eller mer per år
  • Du vill komma bort från "lanseringsmodellen" och få en stabilare inkomst under hela året
  • Du vill växa som person, du vill utveckla ditt företag ytterligare och därmed hjälpa fler människor, men du vill inte jobba mer
  • Du har nått en platå och vet inte vad ditt nästa steg ska vara

Denna utbildning är inte för dig om

  • Du vet inte vad "ROI" eller "funnel" betyder
  • Du är rädd och känner dig överväldigad av den tekniska delen av att driva ett onlineföretag
  • Du är ett kontrollfreak och en perfektionist, och får spader bara av tanken på att släppa in någon annan i ditt företag

GRATIS MASTERCLASS

onsdag 26 april kl 08:30

med Petter Erik Nyvoll, grundare och partner i AweSM Sales & Marketing

I denna kostnadsfria utbildning lär du dig:

Hej, jag heter Petter Erik Nyvoll

2016 startade jag AweSM Sales & Marketing från grunden tillsammans med min sambo Maria. Vi hade ingen kunskap om onlinekurser, digital marknadsföring, funnels och allt annat vi behövde, men vi hade en stor motivation – och det var att flytta till ett varmare land.

I december 2017 tog vi med oss ​​Marias söner och flyttade till Hoi An, Vietnam. Bara en månad senare anställde vi vår första medarbetare i AweSM.

2020 nådde vårt företag 10 miljoner i omsättning för första gången. Vi har nu ett team på 11 anställda som alla arbetar online från olika platser i Asien och Europa. Vi har hjälpt tusentals entreprenörer, främst från Skandinavien men även andra delar av Europa och världen, att starta och skapa tillväxt i sina webbaserade kunskapsverksamheter.

En av de saker jag gillar mest är att hjälpa dem som redan är igång - när du väl har nått en miljon krävs det inte mycket för att tredubbla eller uppnå 10 gånger din omsättning - och ännu bättre - antalet personer du kan skapa transformativa resultat för.

Klicka på knappen för att registrera dig nu!

Hur du hittar och anställer de som är bättre än dig. (Så att du inte behöver göra allt själv för att vara säker på att det blir bra.)

1

Hur du skapar system i ditt företag

Så det kan både hjälpa kunder och fungera UTAN DIG. (Så att du faktiskt kan njuta av friheten utan att tänka på jobbet.)

4

Hur du använder teknologi för att utveckla ditt företag

Det är möjligt att skapa tillväxt och arbeta mer effektivt genom att använda automatiserade system och AI. Jag visar dig vad som händer på marknaden just NU!