Från AweSMs grundare Maria & Petter Erik - 15+ års erfarenhet av rådgivning för internationella talare, coacher & konsulter

Upptäck en mer effektiv väg att skala upp verksamheten bortom 1,5 miljoner, och få försäljning och kunder medan du är på semester

Du får kostnadsfri tillgång till:

Petter Erik visar dig hur han, med bara 5 timmars försäljning i veckan, sålde för 3,2 miljoner kronor på egen hand under ett kvartal

I den här kostnadsfria utbildningen kommer du att lära dig:

Hur du använder teknik för att utveckla din verksamhet 

Det är möjligt att skapa tillväxt och arbeta mer effektivt genom att använda automatiserade system och AI. Vi visar dig vad som händer på marknaden just NU!

Hur du skapar system i din verksamhet

Så att det kan hjälpa kunder och styra sig själv UTAN DIG. (Så att du faktiskt kan njuta av friheten utan att tänka på jobbet.)

Hur du säljer 2024

Det som fungerar i försäljning nu är inte detsamma som fungerade tidigare. Vi visar dig hur du kan spara tid OCH sälja mer!

Hur du uppgraderar ditt mindset

De tankar och strategier som tog dig till en miljon är inte de som kommer att ta dig till det tredubbla. Så här förbereder du dig för tillväxt!

✔️

✔️

✔️

✔️

Hej, vi är Maria och Petter Erik

Sedan 2010 har vi arbetat med internationella experter, coacher och konsulter för att få ut deras budskap i världen genom sälj- och marknadsföringsstrategier, hjälp med prissättning, produktutveckling och kundresor.

2016 startade vi vår egen online-verksamhet med önskan om att flytta till ett varmare land, och sedan december 2017 har vi bott precis vid stranden i vackra Hoi An, Vietnam.

AweSM Sales & Marketing, vår verksamhet, omsätter 1,6 miljoner euro (ca 18,5 miljoner kronor) i år med ett "remote" team på 10 medarbetare.

Vårt huvudfokus är att hjälpa experter, coacher och konsulter att skala upp sina verksamheter online med hjälp av automatisering och artificiell intelligens.

Klicka på knappen för att registrera dig för masterclassen nu!

Masterclass i hur du tripplar din expert-business

Hur du använder artificiell intelligens för att hitta tid att göra det du vill i din verksamhet

Exempel från kunder som har sålt (mycket) mer efter att ha automatiserat sitt sälj- och marknadsföringssystem

✔️

✔️

✔️